Anahtar Kelimeler:

Şehitlikte Anma Programı

Şehitlikte Anma Programı

Kırıkkale Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Şehit Süleyman Demirel için anma programı düzenledi.

Anma Töreni Yapıldı

Kırıkkale Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Rifat Öcal ve dernek üyeleri, Şehit Süleyman Demirel için Kırıkkale Bahşılı yolundaki Şehitlikte anma programı düzenledi. Demirel, 1992 yılında Bitlis Mutki ilçesi Yumrumeşe köyü kırsalında terör örgütü tarafından şehit edilmişti. Şehit Jandarma Uzm. Çavuş Süleyman Demirel, 26 Eylül 1992 tarihinde Bitlis-Mutki-Yumru meşe köyü kırsalında eli kanlı terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit edilmişti Şehidimiz evli ve bir çocuk babası idi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Anma programında, şehit eşi Leyla Demirel, kızı Fatma Demirel program süresince gözyaşlarına hâkim olamadı. Leyla Demirel ve Fatma Demirel, dernek üyelerine seslenerek, "bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için Dernek Başkanımız Rifat Öcal ve derneğimizin üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz" dediler.

Açıklama Yapıldı

Rifat Öcal ise, "Bugün burada Şehidimiz Süleyman Demirel için toplandık. Şehidimizi ve şehitlerimizi unutmayacağız unutturmayacağız. Yüce Yaradan`dan bütün şehitler için okuttuğumuz Yasini Şerif ve duaların kabul edilmesini temenni eder, acılı ailemize ve bütün şehit ailelerimize sabır dilerim. Ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah`tan rahmet, halen yaşamlarını devam ettirmeye çalışan gazilerimize de sağlık dileklerimi sunuyorum" dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false