Anahtar Kelimeler:

Okul Açılışı Yapıldı

Okul Açılışı Yapıldı

Polis Meslek Yüksek Okulu 2011-2012 eğitim yılı açılış töreni yapıldı. Bu amaçla Polis Okulu'nda il idarecilerinin katıldığı bir tören yapıldı

Açılış Töreni Oldu

Açılış törenine Kırıkkale Valisi Sayın Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, PMYO Müdürü Ali Yaşar Ayvaz , il protokolü, bürokratlar , davetliler ve PMYO öğrencileri katıldı. Açılış töreni saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Daha sonra PMYO Müdürü Ali Yaşar Ayvaz konuşarak okul hakkında kısa bilgi sundu.

Vali’den Mesajlar

Vali Hakan Yusuf Güner törende yaptığı konuşmada PMYO’nun yapımında büyük özveriyle çalışıldığını, öngörülen süreden 1 yıl önce tamamlanan binada 200 yerine 800 öğrencinin eğitim öğretime başlamasının verdiği hazzı yaşadıklarını ifade etti. Vali Güner, insana insan gibi muamelenin esas olduğunu vurgulayarak öğrencilere başarılar diledi. Açılışta ilk dersi A.İ.B.Ü Öğretim üyesi Prof. Dr. Kamer Kasım, Dış Güvenlik konusunda verdi. Konuşmaların yapılmasından sonra Vali GÜNER ile öğretim üyesi Prof. Dr. Kamer Kasım’a Polis Meslek  Yüksek Okulu Müdürlüğünce plaket takdim edildi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli