Anahtar Kelimeler:

Erkınay'dan Özel Açıklamalar

Erkınay

Spor İl Müdürlüğüne vekaleten bakan Kırıkkale Defterdarı Mehmet Erkınay, geçtiğimiz günlerde Haberkale’de yayınlanan spor il müdürlüğü haberi üzerine özel açıklamalarda bulundu.

Açıklamalar Yaptı
Haberkale’ye kurumun durumu, personelin çalışma sistemi ve kurumda yürütülen çalışmalarla organizasyonlar konusunda bilgi veren Mehmet Erkınay, “Spor İl Müdürlüğü bir çok organizasyona attı. Benden önce vasat bir durumda olan işler artırıldı. Kurumun bir çok çalışması ve organizasyonu oldu. Ayrıca, kurumun eksikleri de giderildi ve bu konudaki çalışmalar da sürüyor” dedi.

Çalışma Sistemi Güzel
İl müdürü olmayan kuruma vekaleten bakan Erkınay, “Biliyorsunuz benden önce kurumda bir müdür yoktu. Bana bu görev vekaleten verildi. Görevin ve sorumluluğun bilincindeyim. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bir çok organizasyona imza attık. Turnuvalar düzenlendi. Kurumda personelin çalışma sistemi gayet güzel. Hiçbir sıkıntı yok” dedi.

İşimizin Hakkını Veriyoruz
Erkınay, basına pek çıkmak istemediği için kurumun adından söz edilmediğine işaret ederken, “Biz bir çok organizasyon yaptık. Ama ön plana çıkmadık. Ayrıca, kurumun eksiklerini giderdik. Stad, havuz ve kurumdaki bir çok alanda çalışmalar yapıldı. Onarımlar oldu, eksikler giderildi. Yani kurumla ilgili bir sıkıntı yok. Eğer böyle düşünenler varsa kimse endişelenmesin. Spor il müdürlüğü gayet güzel çalışıyor. İşimizin hakkını vermeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli