Anahtar Kelimeler:

FIRSATI DEĞERLENDİRELİM

FIRSATI DEĞERLENDİRELİM

İYİ BİR DÖNEM YAKALANDI

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal’la Ramazan Can’ı, ayrıca Kırıkkale kökenli milletvekillerini ziyaret etti

 

ZİYARETLER YAPILDI

Ziyarete TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan, Meclis Başkanı Bekir Tosun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. TSO heyeti Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can’ı, ayrıca Kırıkkale kökenli Tülay Selamoğlu (Ankara), Selçuk Özdağ (Manisa) ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’nu (Bursa) makam odalarında ziyaret etti.

 

ATALAY ZİYARETİ

Atalay ile başlayan ziyarette TSO heyetini Başbakanlık’ta kabul eden Atalay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Kırıkkale için birlikte çalışmalar yapacağız. Güç birliği oluşturduk. Güç birliğini işler kılacağız. Ben bu dönem sılama hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

KÖKSAL ZİYARETİ

Heyet daha sonra Oğuz Kaan Köksal’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti. Köksal’da ziyaretten ötürü teşekkür etti ve “Kırıkkalemizi daha iyi yerlere getirmek için görev aldık. Kırıkkale için birlikte çalışacağız” dedi. Ramazan Can’ı makamından ziyaret eden TSO heyeti, Can’la da bir süre görüştü ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

VEKİLLERE ZİYARET

Bu ziyaretlerin ardından TSO heyeti Tülay Selamoğlu, Selçuk Özdağ ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’nu ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Ziyaretlerde Atalay ve vekillere Kırıkkale’yi anlatan resimler hediye edildi. TSO Başkanı Cemaletin Akdoğan, ziyaretlerde Kırıkkale’nin çok iyi bir fırsat yakaladığını söyleyerek bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmesini istedi. TSO olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini vurguladı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false