Altınışık´tan Keskin çağrısı

 Altınışık´tan Keskin çağrısı

Altınışık´tan Keskin çağrısı

Kurban´da Keskin´de olun

Keskin eski Beediye Başkanı, iş adamı Bülent Şükrü Altınışık, tüm Keskinlilere çağrıda bulunarak bu bayramda herkesin Kekin için Kekin´de olmasını önerdi.

KESKİN İÇİN ÇAĞRI

Keskin´in çok ihmal edildiğini ve durumuna üzüldüğünü söyleyen Bülent Altınışık, sosyal medya hesabından Kekinle ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Son zamanlardaki paylaşımları dikkat çeken Altınışık, tüm Kekinlilere seslenerek, hafta sonları Keskin´in ziyaret edilmesini ve bayramda da KeSkin´de olunmasını tavsiye ediyor. İşte Altınışık´ın o paylaşımları ve önerileri: ?Çok kıymetli Keskinli hemşehrılerim? Öncelikle bu konu Keskin dışında yaşayan hemşehrilerimle ilgili. Değerli dostlar hepinizin malumu ilçemiz son yıllarda büyük göç vermekte. Bu nedenle ilçe ekonomisi iyice küçüldü. Özellikle Ankara ve Kırıkkale´de oturan Keskinli hemşehrilerime sesleniyorum. Kurban bağışlarınızı hayır kurumlarına bağışlayıp tatile çıkıyorsunuz, sonra da ne olacak bu Keskin´in hali diyerek serzenişte bulunuyorsunuz.

?BAYRAMDA KESKİN´DE OLALIM?

Benim sizlerden ricam gelin bu bayram kurbanlarımızı Keskinde keselim ya da kurbanlarımızı Keskin´den alalım. Şayet kurban kesmeyip bağışta bulunacaksak Keskin´de kendi fakirimize veya ihtiyaç sahibi olan insanımıza bağışlayalım. Ankara´da Kırıkkale´de faaliyet gösteren Keskinli dernek yöneticileri, Allah aşkına siz ne ile meşgulsünüz? Kalkın koltuklardan, tutun otobüsleri, bu bayram alış verişlerinizi Keskin´de yapın. Bir de geçmişlerinizi ziyaret edin. Ben Keskinliyim demekle olmuyor beyler. Her hafta sonu Beypazarı´na, Kızılcahamam´a giden değerli hemşehrilerim, bu bayramı Keskin´de değerlendirelim.

?KESKİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİ?

Keskin´de üzümler, organik domates, biber, tereyağı, köylü peyniri, kuru fasülyesi, nohutu? Bunları niye yazdığımı merak edenlere bir açıklama ihtiyacı gerekirse Beypazarı´na Beypazarı Kurusu almaya gidenler Keskin´de seçenek daha fazla. Hiç bir Keskinlinin bahane üretmeye hakkı yok. Sizden çok şey istemiyor Keskin, yılda  bir veya iki kez gençliğinizin geçtiği, sevdayı aşkı yaşadığınız o Keskin sizi sizden daha çok özledi. İnsan sevdasından, aşkından, ilk göz ağrısında vazgeçmez. Keskin sizden vazgeçmedi, haydi çocukluğumuzun gençliğimizin sevdası ile buluşmaya var mısınız? Değerli dostlar, bunu okuyan bütün dostlar paylaşsın, daha çok Keskin sevdalısına ulaşalım. Bu arada bütün hemşehrilerimin Türk İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Yaradan´dan dilerim. Saygılarımla??



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false