Dağdelen yatırımcı misafir etti

 Dağdelen yatırımcı misafir etti

Dağdelen yatırımcı misafir etti

 

Akşeker yöneticileri Kırıkkale´ye geldi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen Kırıkkale´ye yatırımcı çekmek amacıyla görüşmelerini ve temaslarını sürdürüyor. Dağdelen bu kapsamda Türkiye´de et ve et ürünleri konusunda önemli bir yatırımcı olan Akşeker Holding firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Alper Şeker´i Kırıkkale´de ağırladı.

AKŞEKER HOLDİNG ZİYARETİ

Kırıkkale´ye yatırımcı çekebilmek için bir süredir temaslarda bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, bu kapsamda yatırımcı davet ediyor. Dağdelen´in davetine icabet eden en önemli firmalardan birisi önceki gün Kırıkkale´de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Türkiye genelinde et ve et ürünleri konusunda önemli bir yatırımcı firma konumunda olan Akşeker Holding yöneticileri Dağdelen´in daveti üzerine Kırıkkale´ye geldi.

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Türkiye genelinde et ve et ürünleri sektörünün en önemli firmalarından sayılan Akşeker Holding´in Yönetim Kurulu Başkanı Alper Şölen, Kırıkkale´ye gelerek AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ile görüştü, bir dizi ziyaret ve incelemelerde de bulundu. Ziyaret konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Dağdelen, ?Türkiye´nin et ve et ürünleri sektörünün en önemli firmalarindan  biri olan ve sektörde faliyet gösteren Akşeker Holding Yonetim Kurulu Başkanı Alper Şölen´i Kırıkkale´de misafir ettik? dedi.

FİRMA İNCELEME YAPTI

Dağdelen, Kırıkkale´ye et ve et ürünleri sektöründe yatırım yapmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret konusunda Yönetim Kurulu Başkanı Alper Şölen´e Kırıkkale´yi anlattıklarını, yatırım için müsait ve cazip alanları gösterdiklerini, inceleme ve bazı ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. Fimanın uygun görmesi halinde Kırıkkale´ye ciddi bir yatırım düşündüğüne işaret eden Başkan Dağdelen, yatırımın gerçekleşmesi halinde Kırıkkale´ye artı bir değer kazandırmış olacaklarını vurguladı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı