?Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız?

 ?Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız?

?Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız?

Dağdelen´den kongre mesajları

Delice ve Keskin ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti´de Balışeyh, Karakeçili, Bahşılı ve Sulakyurt ilçe kongreleri de gerçekleştirildi. Kongrelerde konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız? dedi.

KONGRELER YAPILDI

AK Parti´de kongre rüzgârı hafta sonunda da devam etti. Daha önce Yahşihan, Çelebi, Delice ve Keskin ilçelerinde ilçe kongrelerini gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Balışeyh, Karakeçili, Bahşılı ve Sulakyurt ilçelerinde de kongrelerini tamamladı. Kongrelerde mevcut ilçe başkanlarından sadece Karakeçili İlçe Başkanı tek aday olarak girdiği kongrede güven tazelerken, Balışeyh, Bahşılı ve Sulakyurt ilçelerinde yeni isimler tek aday olarak girdikleri kongrelerde ilçe başkanlığı görevine seçildi. Karakeçili´de güven tazeleyen İlçe Başkanı Halil Avan olurken, Balışeyh´te yeni İlçe Başkanı Yusuf Akkurt, Bahşılı´da yeni İlçe Başkanı Güner Taş ve Sulakyurt´ta yeni İlçe Başkanı Kadir Çakıroğlu oldu. Kongrelere katılımın yüksek olduğu gözlendi.

GENİŞ KATILIMLAR OLDU

AK Parti´de devam eden 6. Olağan Kongre Sürecinde kongreler ilçe merkezlerinde gerçekleştirilirken kongrelere İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, AK Parti Kırıkkale Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Kongrelerde konuşan Koordinatör Milletvekili Nuri Uslu, kongrelerin siyasi partilere yeni bir heyecan getirdiğini ifade etti. Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Uslu, ?AK Parti vefalı bir siyasi partidir. Kimse geri planda kaldığını hissetmemelidir. 2019 seçimleri için AK Parti´ye gönül veren herkes bir nefer olarak çalışmaya devam etmelidir? dedi.

 

MİLLETİN TEVECCÜHÜ

3 Kasım 2017 itibariyle AK Parti´nin 15. iktidar yılını yaşadığını dile getiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı ?Bu güne kadar AK Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizden bu kadar büyük teveccüh almıştır. Yine gerçekleştirilen hizmetlerle milletimizin teveccühünü alacaktır.  Önümüzde 2019 yılında gerçekleştirilecek büyük bir seçim var. Bu seçimlerde AK Parti´nin yüzde 51´i alması gerekmektedir. Bu nedenle bizlerin teşkilat mensupları olarak herkesi kazanmamız gerekmektedir. Bütün kırgınlıkları bütün küskünleri bir kenara bırakarak gönülleri kazanmamız gerekmektedir. Bizler teşkilat olarak bütün ilçelerimizde ve köylerimizde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ilçe başkanımıza görevinde başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

AYRIM NOKTASI VURGUSU

İktidarda 15 yılı geride bırakan AK Parti´nin 15 yıllık iktidarı döneminde Cumhuriyet tarihinin 80 yılında yapılan hizmetlerin iki misli hizmetin Türkiye´ye kazandırıldığını ifade eden Milletvekili Mehmet Demir ?Milletimizin desteğiyle 2002 yılında iktidara gelen AK Parti milletinden hiçbir zaman kopmamış ve milletinin hizmetkârı olmuştur. Şimdi gerçekleştirilen ilçe kongrelerimizin ardından il kongremiz yapılacak ve ardından büyük kongremiz gerçekleştirilecektir. Büyük kongremizin hemen ardından 2019 seçimleri için teşkilatlarımız saha çalışmalarına başlayacak. 2019 hem ülkemiz hem de mazlum milletler için bir ayrım noktasıdır. Kendisini milletine ve mazlum milletlere adayan Cumhurbaşkanımız ve davamız için 2019´a şimdiden hazırlık yapmamız gerekmektedir? şeklinde konuştu.

GÜVENİN PARTİSİ OLDU

AK Parti ile Türkiye´nin sadece sınırları içerisine hapsedilen bir ülke olmaktan çıktığını dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk ?Gerçekleştirilen ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. AK Parti bir güven partisidir. AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletinden aldığı güç ve güven ile bütün mazlumların gariplerin sesi ve dayanağı olmuş bir partidir. Bu sebeple AK Parti 2001 yılında kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden zaferle çıkmıştır. AK Parti kurulduğu günden bu yana büyümüştür. Şimdi gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimiz ardından il kongremiz onun hemen arkasından da büyük kongremiz olacaktır. Partimiz bu kongre sürecinden de büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır? şeklinde konuştu.   

BU BİR BAYRAK YARIŞI

AK Parti iktidarları ile hem Türkiye´nin hem de Kırıkkale´nin büyük hizmetler aldığının altını çizen Milletvekili Ramazan Can, ?Davası millet ve gayesi hizmet olan AK Parti milletinden aldığı destekle 15 yıldır ülkesine ve milletine hizmet etmektedir. Siyasetçiler olarak bizlerinde tek gayesi kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Bu gaye ve amaçla bizlerde elimizden gelen gayreti sarf etmekteyiz. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Bugün görevde olan bizlerde bir zaman görev alamadık ama yine davamız için çalışmaya davamıza bir nefer olmaya devam ettik. AK Parti´de kimse ötekileştirilemez. Bu dava milletin davası. Bu bayrak yarışında bayrağı teslim eden arkadaşlarımız asla geride kalmayacaklar. Bu güne kadar hizmet ettikleri bu davaya bu günden sonra da hizmet etmeye devam edeceler? ifadelerini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli