Anahtar Kelimeler: Türk Ocaklarından destek

Türk Ocaklarından MHP´ye tam destek

 Türk Ocaklarından  MHP´ye tam destek

Türk Ocaklarından MHP´ye tam destek

Destek açıklaması

Türk Ocakları Kırıkkale Şubesi, MHP´ye ve milletvekili adayı Halil Öztürk´e destek açıklamasında bulundu.

ÖZTÜRK ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmaları çerçevesinde Türk Ocakları Kırıkkale Şubesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk, 24 Haziran´da yapılacak olan seçimin Türk Milletinin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğun belirterek, kuruluş amacı Türk Milliyetçiliği bayrağını üst seviyelere taşımak olan Türk Ocaklarının, Türk Milletinin bekasından başka bir düşüncesi olmayan, Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisine desteğinden asla şüphesi olmadığını ifade etti.

MHP AÇIKLAMASI

15 Temmuz gecesinde iyice ayyuka çıkan Türk Vatanına ve Türk Milletinin bekasına yönelik saldırıları o gece olduğu gibi bundan sonra da def edebilecek tek siyasi gücün Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Öztürk, ?Merhum Başbuğumuzun da ifade ettiği gibi, Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin bela paratoneridir. Ne zaman ki ülkemiz ve devletimiz bir sıkıntıya girmişse Milliyetçi Hareket Partisi hemen devreye girip ülkeyi ve devleti ayağa kaldırmayı bilmiştir.?

KARARLI OLDUĞUNU GÖSTERDİ

?Gerek Başbuğumuz döneminde gerekse Genel Başkanımız Devlet Bahçeli döneminde bu çizgiden asla şaşılmamış, en ufak politika değişikliği olmamıştır. İşte bugün de Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakıyla, 15 Temmuz gecesi saldırıya uğrayan Türk Devletinden yana tavır almış, Cumhurbaşkanı adayı çıkartmayıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı destekleyerek de bu politikasında ne kadar kararlı olduğunu göstermiştir? diye konuştu.

 

MİLLİYETÇİLERİN PARTİSİ MHP

Türk Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver de, ?Türk Milliyetçilerinin partisi elbette Milliyetçi Hareket Partisi´dir. Bu anlamda kimsenin en ufak kafa karışıklığı olmasın. Sayın Vekilimizin de ifade ettiği gibi, Türk Ocakları, kuruluş felsefesi itibariyle de Türk Milletinin, Türk Milliyetçilerinin ocağıdır. Bu gerçekten hiç kimsenin şüphesi olmasın? şeklinde konuştu. Türk Ocakları Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı sohbet toplantısı yaklaşık 1 saat sürdü.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false