Anahtar Kelimeler: Mayıs mesajı yayınladı

1 Mayıs mesajı yayınladı

1 Mayıs mesajı yayınladı

1 Mayıs mesajı yayınladı

?Emeklerinin karşılığını almalılar?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MESAJ YAYINLADI

AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı Mürsel  Akçay ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Kırıkkale Şube Başkanı  Mustafa Kaplan,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı  Akçay, mesajında, iktidar partisi olarak, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanların refah düzeyini sürekli yükseltmenin, onları hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayretinde olduklarını belirtti.

EMEKLERİNİ ALMALILAR

Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanların, çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlar olduğunu vurgulayan  Akçay, " AK Parti hükümeti sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcamaktadır. Emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarını önceliklerimiz arasında görüyoruz." ifadelerini kullandı. Akçay, bu çerçevede sosyal diyalog mekanizmalarını güçlendirdiklerini ve çalışma barışının sağlanmasına yönelik düzenlemeler yapıldığını anlatarak, bu dönemde ücretlerde de önemli iyileşmeler sağlandığını kaydetti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false