Anahtar Kelimeler:

Heyetler Görüştü

Heyetler Görüştü

Kırıkkale’ye gelen Kosova’nın Ankara Büyükelçisi ve beraberindeki heyetle Kırıkkale TSO heyeti ve iş adamları karşılıklı görüşmeler yaptı. Bu amaçla toplantı gerçekleştirildi

 

Kırıkkale Anlatıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonundaki görüşmeye TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kosova’nın Ankara Büyükelçisi Bekim Sejdiu ile Kosova heyeti katıldı. Toplantıda önce Kırıkkale’nin tanıtımı yapıldı. Ardından TSO çalışmaları anlatıldı. TSO Başkanı Akdoğan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz birer konuşma yaparak, Kırıkkale’nin sahip olduğu özellikler ve birikimlerini anlattılar.

 

Yatırımlar Görüşüldü

Daha sonra Büyükelçi Sejdiu bir konuşma yaparak 2008 yılında kurulan ülkesini anlattı ve özelliklerini sıraladı. Daha sonra slayt eşliğinde ülkenin hem tanıtımı ve hem de niye ihtiyaç duyduğunu anlatıldı. Kosova ile Türk halkının güçlü bağları olduğu bildirildi ve mutlaka bu ülkeye yatırım yapılması istendi. Toplantıya esnaf ve iş adamları da katıldı. İş adamları Kosova heyeti ile ne tür yatırımlar yapabilecekleri konusunda görüşmede bulundular.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli