Anahtar Kelimeler:

Etkinlikte Bir Araya Geldiler

Etkinlikte Bir Araya Geldiler

Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesinde Halk Eğitim Merkezi`ndeki kursiyerlerin pişirdiği aşure, katılan davetlilerden büyük beğeni gördü

 

Aşure Programı

Halk Eğitim Merkezi`nin Konferans Salonu`ndaki aşure ikramına, Kaymakam Yunus Can İnal, Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Ayata, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, kurum ve kuruluşların müdürleri, okul Müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam İnal, düzenlenen organizasyonun kişiler arasında toplumsal dayanışma olması açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, Halk Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan ile aşure yemeğinde emeği olan kursiyerlere teşekkür etti. Pekdoğan da, aşureyi kursiyerlerin kendi imkanları ile gerçekleştirdiklerini söyleyerek, davetlilerin katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

Pekdoğan Açıklama Yaptı

Pekdoğan, "Müdürlüğümüz bünyesinde açmış olduğumuz kursumuzdaki eğitim gören kursiyerlerimiz, Muharrem ayı vesilesiyle aşure yapıp ikramda bulunmak istediler. Bizler de onların bu organizesine destek verdik. Aşure ikramına Kaymakamımızı ve daire amirlerini de davet ettik. Kursiyerler tarafından gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle gerek kurumumuzdan gerekse diğer kurumlardan gelen kişiler arasında kaynaşma, dostluk ve arkadaşlık ilişkileri daha da pekişmektedir" dedi.

 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli