Anahtar Kelimeler:

Bir Araya Geldiler

Bir Araya Geldiler

Garnizon ve Mühimmat Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Ünsal Ağaoğlu tarafından Şehit aileleri ve Gazilerle Askeri Gazinoda bir araya geldi

 

Gözlerinden Öptü

Düzenlenen Programda Şehit Erdal Karagöz’ün Kızı Fatmanur tarafından kendilerine takdim edilen çiçeği kabulünde duygulanan Garnizon Komutanı Şehit Kızına teşekkür ederek gözlerinden öptü. “Şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri ve Gazilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını bildiren Bayraktaorğolu, her fırsatta sizlere beraber olmak, sıkıntılarınızı paylaşmak ve elimizden geldiğinden fazlasını yapma gayretinde olduğumuzu bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

 

Tek Tek İlgilendi

Düzenlenen programa katılan Şehit Aileleri ve Gazilerle tek tek ilgilenen Bayraktaroğlu ayrı ayrı herkese teşekkür etti. Aileler Garnizon ve Mühimmat Komutanlığı ve İl Jandarma Alay Komutanlığı olarak desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken bu tür faaliyetlere her zaman ihtiyaçları olduğunu düzenlenen uygulamanın devamını dilediklerini söylediler.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli