Anahtar Kelimeler:

Cenaze Töreni

Cenaze Töreni

Kırıkkale`nin Yahşihan İlçesi`ndeki Türk Silahlı Kuvvetleri`ne ait 4 katlı Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi`nde meydana gelen patlamada enkaz altında kalarak ölen 4 işçiden evli ve 2 çocuk babası 43 yaşındaki Salih Erkeç, gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Geniş Katılım Oldu

Kırıkkale`nin Yahşihan İlçesi`ndeki Türk Silahlı Kuvvetleri`ne ait 4 katlı Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi`nde meydana gelen patlamada enkaz altında kalarak ölen 4 işçiden evli ve 2 çocuk babası 43 yaşındaki Salih Erkeç, gözyaşları arasında toprağa verildi. Görev şehidi sayılan Erkeç`in Atatepe Camisi`nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törene Bakan’da Katıldı

Törene Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Harb İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, bazı sendika ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, çok sayıda vatandaş ve askeri erkan da katıldı.

 

Bakanlar Başsağlığı Diledi

Kırıkkale`ye 25 kilometre mesafede bulunan Yahşihan`daki şiddetli patlamada ölen işçi Salih Erkeç`in cenazesi memleketi Kırıkkale`ye getirildi. Cenaze namazı öncesinde ailelerin feryatları tören alanını inletirken, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, aileye taziyede bulunarak başsağlığı diledi.

 

Çelenk Gönderdiler

Cenazeye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı da çelenk gönderdi. Törende Şehit Salih Erkeç`in annesi, babası, eşi, çocukları ve yakınları Türk Bayrağına sarılı tabuta sarılarak ağıtlar yaktı. Görev şehidi Salih Erkeç`in cenazesi, kılınan namazın ardından Kırıkkale Yenimahalle Mezarlığı`nda toprağa verildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false