Anahtar Kelimeler:

Bir Araya Geldiler

Bir Araya Geldiler

 Kırıkkale Memurlar Derneği, üyelerini ve değişik kurumda çalışan meslektaşlarını yemekte bir araya getirdi.

Yemekte Buluştular

Kırıkkale Memurlar Derneği, üyelerini ve değişik kurumda çalışan meslektaşlarını yemekte bir araya getirdi. Kendi binasında düzenlenen yemeğe çok sayıda memur katıldı. Yemekte konuşan Memurlar Derneği Başkan Yardımcısı Karaca Sarı, bu tür yemeklerin, birlik beraberlik ve kaynaşma duygusunu artırdığını ve hayırlara vesile olduğunu ifade etti.

Bizi Mutlu Etti

Değişik kurumlarda çalışan memurlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Sarı, bundan sonra da bu tür yemekleri geleneksel hale getireceklerini söyledi. Sarı, "Dernek olarak Kırıkkaleli memurlarla yapmış olduğumuz programın sosyal kaynaşma açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Program öncesi bütün meslektaşlarımızı aramaya çalıştık. Karşılığında birçoğu yemeğimize teşrif ettiler. Bu, bizi çok mutlu etti." dedi.

Devam Edecek

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini açıklayan Sarı, "Kırıkkale Memurlar Derneği olarak yaklaşık 50 kişilik grupla Konya gezisi düzenlendi. Mevlana Türbesi ve Alaaddin Tepesi, Mevlana Kültür Merkezi, Şems-i Tebrizi Türbesi ve Mevlana Üniversitesi`ni ziyaret ettik." diye konuştu.

Teşekkür Ettiler

Dernek üyelerinin geziden memnun kaldığını ifade eden Sarı, "Önümüzdeki günlerde başka mekanları gezdirmeyi düşünüyorum. Memurların iş hayatında motivasyonunu artırmak üzere seyahatin iyi geldiği önceden beri bilinmektedir." dedi. Yemeğe katılan memurlar ise yapılan etkinlikten dolayı teşekkür etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli