Anahtar Kelimeler: kişi cezaevinde

108 kişi cezaevinde!

108 kişi cezaevinde!

108 kişi cezaevinde!

Uyuşturucu cezası aldılar!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında bin 291 kilo esrar ele geçirildiğini ve bunların imha edildiğini açıkladı.

OPERASYONLAR YAPILIYOR

Çorumlu, bugüne kadar 108 uyuşturucu satıcısının tutuklanarak  cezaevine gönderildiğini açıkladı. Tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de uyuşturucuya yönelik önemli  operasyonlar yapılıyor. Göreve geldiğinden bugüne kadar uyuşturucuyla mücadele  konusunda vatandaşların takdirini kazanan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu,  çalışmaların devam edeceğini ve kentte uyuşturucuya ve satıcılarına geçit  vermeyeceklerini söyledi.

MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Kırıkkale´de her geçen yıl uyuşturucuyla mücadeleyi artırdıklarını belirten  Çorumlu, geçen yıla oranla uyuşturucu satıcılarına yönelik adli işlemlerin  arttığını ve bugüne kadar 108 satıcının tutuklanarak cezaevine gönderildiğini  bildirdi .Geçen yıla oranla cezaevine giren uyuşturucu satıcılarının 10 kat  arttığını belirten Çorumlu, suça yönelik olan kişilerin artık affedilmeyeceğini  ve gereken cezanın mahkeme tarafından verileceğini kaydetti. Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında birçok uyuşturucunun ele geçirilip imha  edildiğini belirten Çorumlu, 2017 Ocak ayından bugüne kadar bin 291 kilogram  esrar maddesinin imha edildiğini açıkladı.

İMHA EDİLİYORLAR

Eroin, Metamfetamin, Kokain, Bonzai,  Ecstacy hap, ve kenevir bitkilerinin de imha edildiğini belirten Çorumlu,  uyuşturucuların en çok Ankara´dan getirildiğini ve bu konuda emniyet  mensuplarının Ankara´dan gelen araç trafiğine dikkat ettiğini ifade etti. Polis  uygulama noktalarına da önem verdiklerini belirten Çorumlu, 2017 yılında 100 bin  470 aracın kontrol edildiğini belirterek, 221 bin 923 şahsın kontrol edildiğini  ve aranan 175 şahsın yakalandığını söyledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli