Anahtar Kelimeler:

SİYASET AKADEMİSİNİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

SİYASET AKADEMİSİNİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

 AKADEMİ BİRİNCİSİ BİR ÖĞRENCİ

AK Parti’nin Kırıkkale’de yaklaşık iki ay devam eden siyaset akademisinin birincisi belli oldu. Akademi sınavında birinci olan ismin Hatice Altay olduğu açıklandı…

AKADEMİ TAMAMLANDI

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Regayip Kurtoğlu tarafından organize edilen ve yürütülen Siyaset Akademisi tamamlandı. Yaklaşık iki ay süren akademiye 120 kişiden fazla kayıt yapıldı. Derslere katılım ve ilgi de yüksek oldu. Dersleri ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki gibi önemli isimler verildi. Hafta sonları iki gün devam eden kursa katılanlar ise kurs sonunda sınava tabii tutuldu. Sınavda ise birinciliği Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi Hatice Altay elde etti.

KURTOĞLU BİLGİ VERDİ

Akademi çalışması ve sınav sonucu konusunda gazetemize bilgi veren Regayip Kurtoğlu, “Yaklaşık iki ay süren oldukça yorucu ve heyecanlı, bir o kadar da keyifli geçen bir çalışmamız oldu. Önemli isimler geldi burada bizlere ders verdi. Ayrıca çalışmaları ile ilgili bilgilerini ve deneyimlerini paylaştı. Akademiye katılım ve ilginin yüksek olduğu gördük.

VERİMLİ GEÇTİ

Verimli geçtiğini düşünüyorum. Akademi sonunda bir sınav yaptık ve bu sınavda da Kırıkkale Üniversitesi uluslar arası ilişkiler bölümü öğrencisi Hatice Altay birinci oldu. Bu kardeşimiz aynı zamanda Kırıkkaleli. Kırıkkale’nin Çullu kasabasından” dedi.

BAŞBAKAN’DAN ALACAK

Kırıkkale’de kursa katılan ve sertifika alanlara önümüzdeki günlerde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da katılım ile sertifika vereceklerini ve bu amaçla bir tören düzenleneceğini söyleyen Kurtoğlu, birinci olan kişinin de sertifikasını Ankara’da Başbakan’ın katılacağı bir törende Başbakan’dan alacağını vurguladı. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli