Anahtar Kelimeler:

Yılın Valisi Oldu...

Yılın Valisi Oldu...

 Vali Ödülünü Aldı

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ankara’da “yılın en iyileri” ödül töreni yapılırken, Kırıkkale’den Vali Hakan Yusuf Güner, “yılın valisi” olarak ödül aldı… 

Ödül Töreni Yapıldı

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı`nın bu yıl ilkini organize ettiği “Yılın En İyileri” ödül töreni programı önceki akşam saat 18.00’da Ankara Mamak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ankara`da düzenlenen törende 2011 yılında iş, bürokrasi, eğitim, spor ve benzeri alanlarında başarılı hizmetlere imza atan kişi, kurum ve kuruluşları İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı tarafından ödüllendirildi.

Güner Ödülünü Aldı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, bürokrasi kategorisinde ödüle layık görüldü. Güner`in yanısıra programa katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, MÜSİAD, TÜMSİAD gibi kişi ve kurumların ödül aldığı gecede; yılın bakanı, bakan yardımcısı, büyükşehir belediye başkanı, il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, siyasetçisi, yazarı, sanatçısı, kurumu, bankası, sporcusu, gazetesi, vb kategorilerde ödülleri verildi.

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Yakut böyle başarılı bir organizasyonun ilkini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Yılın valisi ödülünü alan Vali Güner için yapılan konuşmada, “Gençliğinin verdiği dinamizmle herkese ulaşmaya çalıştı, başarılı bir görev yaptı. Vali olarak gitmedik yer bırakmadı” denildi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false