Anahtar Kelimeler:

İki Ayrı Cenaze Töreni

İki Ayrı Cenaze Töreni

 Gündüz’ün Babası

Ateş’in Annesi…

Kırıkkale’nin tanınmış spor adamlarından Güven Gündüz’ün babası Kemal Gündüz vefat etti. Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Abdullah Ateş’in de annesi vefat etti…

Cenaze Töreni

1939 Elazığ doğumlu olan Kemal Gündüz’ün bir süredir rahatsız olduğu öğrenildi. Üç gün önce hastaneye kaldırılan Kemal Gündüz önceki gün vefat etti. Kırıkkale’nin eski gazetecilerinden İlhan Şahin’in de dayısı olan Kemal Gündüz’ün cenazesi dün öğlen namazının ardından Tepebaşı Mahallesi’ndeki camide kılınan cenaze namazından sonra Yahşihan Mezarlığında toprağa verildi.

Taziye Dilekleri

Cenaze törenine geniş bir katılım oldu. Törende Gündüz ve Şahin ailesinin bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Törene Kırıkkale’nin tanınmış siyasetçilerinden Ümit Yurtkuran’ın da katıldığı görüldü Cenazeye gelenler Gündüz ve Şahin ailelerine taziye dileklerini ilettiler.

Abdullah Ateş’in Acı Kaybı

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Abdullah Ateş’in annesi Fikriye Ateş vefat etti. 1934 doğumlu olan Fikriye Ateş’in önceki gün rahatsızlanarak vefat ettiği öğrenildi. Ailenin en büyük ferdini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Abdullah Ateş, taziyeleri kabul etti. Fikriye Ateş’in cenazesi öğlen namazının ardından Bahçelievler’deki Yeşilöz Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Yahşihan Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’de katılarak taziye dileklerini iletti. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli