Anahtar Kelimeler:

Bir Araya Geldiler

Bir Araya Geldiler

 Kırıkkale faaliyet gösteren eczacılar yemekte bir araya geldiler. Gazioğulları Dinlenmek Tesisleri’nde bir araya gelen eczacılar, güzel bir akşam geçirdiler.

Geniş Katılım

Şifa Derneği’nin düzenlediği programda çok sayıda katılım oldu. Program ilk olarak Bilim İlaç’ının slayt sunumuyla başladı. Daha sonra müzik dinletisi eşliğinde yemek yenildi. Ney dinletisinin ardından eczacı İsmail Göçer, ve Şifa Derneği Yönetim Kurulu üyesi Gönül Aydın, bir konuşma yaptı.

Plaket Verildi

Kırıkkale’de yaptıklarıyla örnek olan ve eczacılık mesleğinde şehre uzun süre hizmet vermiş Ankara Eczacı Odası Kırıkkale İl Temsilcisi Ramazan Şahin’e Fikri Pehlivanlı ve Halil Üçer’e Şifa Derneği Yönetim Kurulu üyesi Gönül Aydın, tarafından plaket verildi. Plaketi alan eczacılar, memnuniyetini dile getirdi. 

Mutlu Olduk

Eczacıları bir arada görmekten son derece mutlu olduklarını dile getiren eczacı İsmail Göçer Şifa Derneği’ne teşekkür etti. Göçer, bu programların devam etmesi temennisinde bulundu.

Zor Meslek

Eczacılığın fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu ifade eden Şifa Derneği Yönetim Kurulu üyesi Gönül Aydın, “Çalışma hayatında değişik insanlarla karşılaşıyorlar. Bu insanların sağlıklarını korumak için ellerinden gelenli yapıyorlar.” dedi.  



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli