Anahtar Kelimeler:

Cenaze Töreni Yapıldı

Cenaze Töreni Yapıldı

 İstanbul’da bir otel odasında ölü bulunan avukat Serkan Sönmez dün memleketi Kırıkkale’ye getirildi ve öğlen namazının ardından cenazesi toprağa verildi…

Şok Etkisi Yarattı

İstanbul’da bir otel odasında ölü bulunan avukat Serkan Sönmez, memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi. Henüz 39 yaşında olan Serkan Sömez’in ölüm haberi Kırıkkale’de şok etkisi yaratmıştı. Bir dava için İstanbul’a gittiği söylenen Serkan Sönmez’in otel odasında öldüğü haberi geldi. Odada ölü bulunan Sönmez’in cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıpa gönderildi. Burada yapılan inceleme sonucunda kalp krizinden öldüğü belirlendi.

 

Kalp Krizi Açıklaması

Sönmez’in cenazesi dün memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Hayata genç yaşta veda eden Sönmez’in cenaze töreninde yakınlarının bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Törende basın mensuplarına açıklama yapan Sömez’in yakınları, bazı internet sitelerinde yer alan haber ve iddiaların doğru olmadığını belirttiler. Sönmez’in kalp krizinden vefat ettiği belirtildi ve bu konuda açıklama yapıldı.

 

Geniş Katılım Oldu

Sönmez’in cenazesi öğlen namazının ardından Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Yahşihan Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can’da katıldı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve bazı belediye başkanları ile meclis üyeleri de cenaze töreninde hazır bulundu. Namazın ardından cenaze toprağa verilirken, aile üyeleri taziyeleri kabul etti. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli