Anahtar Kelimeler:

KIRIKKALE YOLUNDA KAZA!

KIRIKKALE YOLUNDA KAZA!

 Ankara yakınlarında kontrolden çıkan yolcu otobüsü, köprü bariyerini aşıp dereye uçtu. Kazada, Çorum`dan Ankara Gata`ya tedaviye gelen 13 askerin de aralarında bulunduğu 36 kişi yaralandı

36 KİŞİ YARALI

Kaza bu sabah 06.00 sıralarında Ankara`ya 25 kilometre kala, Kayaş Mevkii`nde meydana geldi. Çorum`dan Ankara`ya giden Savaş Çağdaş yönetimindeki 19 KY 073 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak önce köprü bariyerlerine çarptı ardından da Kayaş Deresi`ne uçtu. Kazada, Çorum`daki çeşitli askeri birliklerden muayene için Ankara Gata`ya gelen 1`i Uzman Çavuş, 13 asker olmak üzere toplam 36 kişi yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kaza yerinde can pazarı yaşanırken, bazı kişiler kendi çabalarıyla, diğerleri de diğer sürücülerin yardımıyla otobüsün üst havalandırma penceresinden zorlukla çıkartıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı 13 asker Gata`ya, diğer yaralılar ise Ankara`daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Kazanın ardından kaçan hafif yaralanan otobüs sürücüsü Savaş Çağdaş ise Ankara`daki hastanelerden birine kendi imkanlarıyla gittiği ve burada gözaltına alındığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Ankara-Kırıkkale Yolu`nda trafik bir süre kontrollü verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false