Anahtar Kelimeler:

Yollarda Hummalı Çalışma Yapılıyor

Yollarda Hummalı Çalışma Yapılıyor

 Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü tarafından sağanak yağışın etkili olduğu günlerde yaşanan olumsuzluklara karşı önlem alındı. Bu kapsamda Toprak mahalle de sellikler yenilendi. Yola asfalt da atılıyor…

 

Belediyenin Çalışması

Kırıkkale Belediyesi yenileme çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı sorununu da bir yandan çözmeye çalışan Belediye, yaptığı çalışmalara bir yenisi daha ekledi. Özellikle toprak mahalle de yaşanan olumsuzlukların önüne geçen Kırıkkale Belediyesi, alt yapıyı baştan aşağı yeniledi. İki metrelik borular ile alt yapı çalışmasını tamamlayan KOSKİ Müdürlüğü, ara ve ana yollara mazgallar yerleştirdi.

 

Önemli Bir Konu

Konu hakkında açıklamalarda bulunan KOSKİ Müdürü Ali Rıza Koçoğlu, “Müdürlüğümüz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kapsamlı bir sellik çalışması gerçekleştirdik. Özellikle toprak mahalle de yaşanan sorunlara el attık. Kış ayı gelmeden önce bu çalışmalarımızı bitirmiş olacağız. Yollara 7-8 metre uzunluğunda mazgallar yerleştirdik. Bu sayede olumsuzlukları gidermiş olduk” dedi. Bu arada yollara asfalt da atılıyor. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false