Anahtar Kelimeler:

Yılın İlk Toplantısı

Yılın İlk Toplantısı

 Milli Eğitim Müdürlüğünde Vali, Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda eğitimle ilgili konular ele alındı…

Çözüm Önerileri Konuşuldu

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur ve İl Milli Eğitim Danışma Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, milli eğitimin genel amaç ve ilkelerinin yanı sıra, il düzeyinde eğitim ve öğretim hizmetlerine yönelik çözüm önerileri tartışıldı.

Vali Açıklamalar Yaptı

Kırıkkale’nin eğitimdeki başarı ve donatım durumunu değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan Vali Ali Kolat; “Amaç ilimizdeki eğitim sorunlarını konuşup değerlendirmek, eksik ve aksayan yönlerini tartışarak ortak bir çözüm üretmektir.” Dedi. Milli Eğitimin önemine değinen Kolat, eğitim sisteminde hatanın kabul edilemez olduğunu belirtti. Toplantının Milli Eğitim sistemindeki aksaklıkları gidermede, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunma açısından önemli olduğuna değinen Kolat, bu konuda her görüşün özenle değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Okullar Hayat Olsun

Valinin ardından konuşma yapan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür H. Ali Okur, müdürlüğün devam eden projelerine yönelik bilgi verdi. Toplamda 22 somut proje üzerinde çalıştıklarını belirten Okur, özellikle Fatih Projesi, Okullar Hayat Olsun Projesi ve Geleneksel Çocuk Oyunları Projelerine odaklandıklarını söyledi. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false