Anahtar Kelimeler:

Köksal'dan Özel Açıklamalar

Köksal

 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, vizyonu ve hedefleri büyük olan partilerin başarılı olduğunu söyledi.

Yeni Bir Sistem İle Tanıştık

Köksal, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Tbmm`de görüşülen Büyükşehir yasası ile ilgili 39 maddenin 12 maddesinin kabul edildiğini diğerlerinin ise görüşülmeye devam ettiğini kaydetti. Büyükşehir tasarısının yasalaşmasının ardından Türkiye`nin yeni bir sistem ile tanışmış olacağını ifade eden Köksal, şöyle konuştu:

Başbakan’ın Mesajı

“Her ne kadar pek çok kişi sonradan sahip çıkmaya çalışsa da parti olarak 2023 vizyonumuz var. Biz seçimler de dolaştığımız her yerde özellikle 2023 vizyonunu anlattık. Sayın Başbakan ise kongrede 2071 dedi.”

Hepsi Bir Bir Gerçekleşiyor

“Artık vizyonu büyüttük. Vizyonu ve hedefi büyük olan partiler başarılıdır. Diğer partiler günlük teferruatla uğraşırken biz Ak Parti olarak büyük bir vizyon ortaya koyduk ve inşallah bunların hepsi de bir bir gerçekleşiyor. Kızılcahamam toplantısında 10 yılın muhasebesi yapıldı ve gelinen nokta gerçekten çok iyi. Bunu vatandaşın da taktir etmesi bizim için çok önemli.

Kararlılıkla Sürdürülüyor

10 yıl iktidarda olup da her seçimi kazanan sadece kazanmakla kalmayıp oy oranını arttıran Türk siyasi tarihindeki tek parti Ak Parti`dir. Mahalli İdareler seçimlerinde artan ivmemizin devam edeceğine inanıyorum. Her yeni gün bizim için bir yenilenmedir. Her yeni günün ardından yeni çalışmalar geliyor” ifadesinde bulundu. Köksal, terörle mücadele konusunda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü bildirdi. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli