Anahtar Kelimeler:

Yeni Yılın İlk Bebekleri

Yeni Yılın İlk Bebekleri

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yılbaşı gecesi Kadın Doğum Hastanesine giderek, kentte yeni yılın ilk bebeğine altın taktılar…

Hastane Ziyareti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yılbaşı gecesi hastaneleri dolaştılar. İkili, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde yılın ilk bebeklerine hem isim babalığı yaptı ve hem de altın taktı.  2013 yılın ilk bebekleri Zeynep ve Elif Su, Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum Çocuk Hastahanesi`nde dünyaya geldi.

Bebeklere Altın Taktılar

Yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Kolat ve Korkmaz, ailelerini de kutlayarak altın taktı. Vali Kolat, ziyarette yaptığı konuşmada, 2013 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti. Kolat ve Korkmaz’a hastane yöneticileri de eşlik etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret esnasında ikili bebekleri sevdi, ailelerini de tebrik etti ve bebeklere uzun bir ömür diledi.

Yuva Ziyareti

Daha sonra kurum ziyaretlerine başlayan Kolat, eşi İlksen Kolat ile birlikte, Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bağlı Çocuk Yuvası`nda yeni yıl için düzenlenen programa katılarak çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Vali Kolat, yuvada kalan hiçbir çocuğun sahipsiz olmadığını belirterek onların da yeni yılını tebrik etti. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli