Anahtar Kelimeler:

‘Çözüme Artık Çok Yakın Duruyoruz'

‘Çözüme Artık Çok  Yakın Duruyoruz

Bozdağ Açıklama Yaptı

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın Siyaset Akademisi çalışması dün başlarken, akademide ilk dersi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ verdi ve başkanlık sistemi ile gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kırıkkale’ye geldi

Siyaset Akademisi’nde konuşma yapmak üzere Yozgat’tan Ankara’ya giderken Kırıkkale’ye uğrayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, derse geçmeden önce basın mensuplarına açıklamada bulundu ve soruları yanıtladı. Bozdağ’a AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can’ın yanı sıra Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Başkanı Mehmet Demir, partinin yöneticileri ve belediye başkanları eşlik etti.

Demir’den Teşekkür

İl Başkanlığı makamında açıklamalarda bulunan Bozdağ’dan önce bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Demir, “Bugün siyaset akademimizin ilk dersi ile çalışmaya start veriyoruz. İlk dersi Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ verecekler. Kendisini burada görmekten dolayı mutluyuz. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Terör Açıklaması

Siyaset Akademisi’nin AK Parti için çok önemli olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Siyaset Akademisi partimizin için çok önemli. Buralardan önemli siyasetçiler yetişiyor. Siyaset Akademisi partimizin fakülteleridir” dedi. Gazetecilere yönelik açıklamalarda bulunan Bozdağ, terörü çözmeye yönelik süreçle ilgili gelişmeleri anlattı ve “Milletimizin terörün bitirilmesini istiyor. Akan kanın durmasını talep ediyor.

Vazgeçmeyiz

Biz de bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Milletimizden aldığımız güçle çözüme yönelik girişimlerimiz var. Vatandaşımız sorunu çözün de nasıl çözerseniz çözün diyor. Artık çözüme yakın duruyoruz. Bu konuda vazgeçemeyiz. Sorunu çözmek istiyoruz. Konunun üzerine gideceğiz” dedi.

Somali Açıklaması

Bir gazetecinin Somali’ye yardımlar konusundaki sorusu üzerine açıklama yapan Bozdağ, “Somali’de çok vahim bir durum var. Oraya bir gezimiz oldu. Bizim gezimiz ile Somali dünya gündemine girdi. Bu sayede ölümler durdu. Artık açlıktan ve ilaçsızlıktan ölen yok” diye konuştu. Bozdağ, Siyaset Akademisi’nde özellikle başkanlık sistemi konusunda açıklamalarda bulundu ve sistemi anlattı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false