Anahtar Kelimeler:

Kitap Okudular

Kitap Okudular

 Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Kırıkkale İlk 8 İl Arasında

49’uncu Kütüphane Haftası Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanılan Kütüphane Haftası kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Halk Kütüphanesi tarafından toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek amacıyla 12.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kütüphane Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe küçük büyük her yaştan vatandaş katıldı.

Kitap Okudular

Toplumun kütüphaneye ilgisinin yüksek olduğunu ifade eden Atay, bu tür etkinliklerin her yıl yapıldığını söyledi. Yapılan etkinliklerin okuma alanında oldukça önemi olduğuna değinen Atay, yerel ve ulusal basında çıkan haberler sayesinde kitap okuyan kişi sayısının her geçen gün arttığını dile getirdi. Geçtiğimiz yıl içerisinde Halk Kütüphanesi olarak 68 bin kitap ödünç verildiğine dikkat çeken Atay, ayrıca 166 bin okuyucuya sahip olarak en çok kitap okuyan ilk 8 il arasında yer aldığını sözlerine ekledi. Kütüphane’den getirilen onlarca kitap arasından istediklerini seçen katılımcılar etkinlik saati boyunca Atatürk Anıtı önünde kitaplarını okudu. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli