Anahtar Kelimeler:

Artık Analar Ağlamayacak

Artık Analar Ağlamayacak

 Köksal’a Ziyaret

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal’ı TBMM’de ziyaret etti.

Artık Analar Ağlamasın

Düzenlenen ziyarette şehit ailelerinin önemine değinen Milletvekili Köksal, Derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ifade ederek, “Şehit ailelerimizin bizde önemi çok büyüktür. Yaptığımız çalışmalar ile de bunu her zaman gösterdik. Hükümet olarak inşallah önümüzdeki günlerde de desteklerimiz sürecek. Sizin acılarınızı hep beraber canı gönülden yaşadık, paylaştık. Umarım bundan sonra şehitlerimiz gelmesin. Acılarımız olmasın. Analar ağlamasın” ifadesinde bulundu.

Yardım Esirgeme

Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ise şehit ailelerinin sıkıntılarından bahsederek, bazı konularda yardıma ihtiyaçları olduğunu ve milletvekillerinin bu konuda kendilerine yardımlarını esirgemediklerini kaydetti. Torunlu, “Milletvekillerimize ve yöneticilerimize bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. Ziyaretin ardından TBMM’de şehit ailelerine Köksal tarafından yemek verildi.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli