Anahtar Kelimeler:

Hayatlarında Artık Spor Var

Hayatlarında Artık Spor Var

 Hayatınızda Spor Olsun

Projesinin İlk Etabı Tamamlandı

Hayatınızda Spor Olsun Projesinin ilk etabı 5 Haziran 2013 tarihinde Başpınar Stadyumunda yapılan yürüyüş yarışmalarıyla sona erdi.

70 Bayan Sporcu Katıldı

Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında, ev hanımlarının serbest zamanlarını verimli olarak değerlendirmesi ve halka spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirmiş olduğu ‘Hayatınızda Spor Olsun’ projesinin ilk etabı sona erdi. 5 Haziran 2013 tarihinde Başpınar Stadyumunda yapılan yürüyüş yarışmalarına 70 bayan sporcu katıldı. Hayatınızda Spor Olsun projesi adı altında yapılan yürüyüş yarışmaları 25-35, 35-45, 45 ve üzeri yaş grupları arasında gerçekleştirildi.

Sağlıklı Ve Dinamik Nesiller Yetişecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada, “Sağlıklı, dinamik nesiller yetiştirmek, halkımızın serbest zamanlarında spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla ailelerin birlik, beraberlik ve huzur ortamını sağlayan hanımlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırarak gelecek nesillerimizi garanti altına almak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Hayatınızda Spor Olsun Projesinde ilk etabını tamamlamış bulunuyoruz. Proje yaz spor okulları tamamlandıktan sonra tekrardan hayat bulacak. Projede emeği geçen antrenörlerimize ve projeye katılan ev hanımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muhammet Uygun yarışmalarda dereceye giren hanımlara madalyalarını verdi. Projeye katılan bütün sporculara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false