Anahtar Kelimeler:

Yürüyüş Yolu Yenilendi

Yürüyüş Yolu Yenilendi

 Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent merkezinde yapılan sentetik çim yürüyüş yolu çalışması yenilendi.

Çalışma Yapılıyor

Kırıkkale Belediyesi`nden yapılan yazılı açıklamada, daha önce de yürüyüş yolu olarak kullanılan bölümlerde revizyona gidilerek yaklaşık 3 kilometrelik bölümün sentetik çim ile kaplandığı bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Tren istasyonundan başlayarak Bağdat Köprüsü`ne kadar uzanacak yürüyüş yolunda 3 bölüm halinde 22 parçadan oluşan dış mekan spor aletleri monte edilecek ve kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine açılacak. Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2013 yılı faaliyet planı doğrultusunda Kızılırmak Mahallesi, Çalılıöz Mahallesi, Yuva Mahallesi ve Sanayi Mahallesi`nde yapılan yeni park alanlarının sert zemin döşeme işleri sona erdi.

Yürüyüş Yolu

Osman Gazi Mahallesi`nde yapılacak park alanında ise dolgu ve tesviye işleri başladı. Modern Çocuk Oyun Grupları ile Dış Mekan Spor ve Kondisyon aletleri de kısa süre içinde monte edilerek bölge nüfusunun kullanımına sunulacak. Kameriyeler ve diğer oturma gruplarının yerleştirilmesini takiben ağaçlandırma çalışması yapılarak spor ve oyun alanı yanında halkın dinlenme ihtiyacını karşılayabileceği dinlenme alanları da oluşturulacak."



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli