Anahtar Kelimeler:

Yılın Babası Seçildi

Yılın Babası Seçildi

 Plaket Verildi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, önceki akşam üzeri Sağlık-Sen tarafından düzenlenen "Babalar Günü" kutlama etkinliklerine katıldı.

Genel Başkan Geldi

Gazi Petrol Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Vali Ali Kolat, Sağlık Sen Sendikası Genel Başkanı Metin Memiş, Kırıkkale Şubesi Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleriyle diğer davetliler katıldı. Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan yaptığı konuşmada sendika çalışmaları konusunda bilgi verdi. Sendika Genel Başkanı Metin Memiş ise yaptığı konuşmada, sendikalarının ülke menfaatlerini ön planda tutan bir sendikacılık yapmaya çalıştığını belirtti.

Yılın Babası Seçildi

Vali Ali Kolat`a sendika üyeler i tarafından yılın babası seçilmesi sebebiyle Genel Başkan Metin Memiş tarafından bir plaket verildi. Kolat, yaptığı kısa konuşmada, "Babalar Günü`nü, sendikanın kutlamasıyla bunu geleneksel hale getirmiş oluyorsunuz. Sendikanızın kurucusu Rahmetli Akif İnan Bey`i yakından tanırdım. Sendikanın kuruluş yıllarını hatırlıyorum. Oldukça sıkıntılı dönemdi.

Vali Halay Çekti

Keşke bunları onun da görme imkanı olsaydı. Sendikanız milletimizin adetlerine, inançlarına, geleneklerine bağlı bir sendika. Ülke menfaatleri her zaman ön planda tutulmaktadır. Kırıkkale`yi sağlık ve eğitim yönünden önemli bir merkez yapmak istiyoruz. Sizlerin desteği ile bunu başaracağız. Bu vesileyle sendika genel başkanımıza, şube başkanımıza yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Vali Kolaty, sendika üyeleri ile halay çekti. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli