15 Temmuz anısına mücadele edecekler

15 Temmuz anısına mücadele edecekler

15 Temmuz anısına mücadele edecekler

Anlamlı bir etkinlik!

 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasında katılımcı ekipler, 15 Temmuz´da kazanılan millet zaferinin anısına mücadele edecek.

 

TURNUVA DÜZENLENİYOR

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen)  Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasında katılımcı ekipler, 15 Temmuz´da kazanılan millet zaferinin anısına mücadele edecek. 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazileri Anma  Futbol Turnuvası´nın açılışı Etiler Mahallesi´nde bulunan bir futbol sahasında yapıldı. Turnuvanın açılış vuruşunu  Kırıkkale Valisi M.  İlker Haktankaçmaz yaptı. Açılış sırasında konuşan  Kırıkkale Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akdoğan, "15 Temmuz´da meydanlara, tıpkı  Çanakkale´de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük  Türkiye vardı, büyük Türk milleti vardı.

 

BİLGİLER VERİLDİS

Bu darbe girişiminde, milletimiz tıpkı bin yıl önce  Malazgirt´te olduğu gibi bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını  Türkiye´yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmıştır. Bu darbe girişimi meclisimize, demokrasimize, cumhuriyetimize, aydınlık yarınlarımıza ve şanlı ordumuza karşı yapılmıştır. Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla  Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir" dedi. Düzenlenen turnuva 17 Ekim günü sona erecek. Turnuvanın açılışına ayrıca  Delice İlçesi Kaymakamı Nevzat Karkacı ve  Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir katıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false