Anahtar Kelimeler: Temmuz sergisi açıldı

15 Temmuz sergisi açıldı

15 Temmuz sergisi açıldı

15 Temmuz sergisi açıldıv

Milli İrade Sergisi

 

 

Kırıkkale´de, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflarla "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisi açıldı.

 

 

SERGİ AÇILIŞI YAPTILAR

Kırıkkale´de, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflarla "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisi açıldı. Kırıkkale Belediyesince düzenlenen sergi, Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşların izlenimine sunuldu. Serginin açılışını, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptı. Haktankaçmaz, burada yaptığı açıklamada, sergide, Türkiye´nin her yerinden çok çarpıcı fotoğraf karelerinin yer aldığını söyledi.

 

?ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN?

Şehitlere Allah´tan rahmet, gazilere şifa dileyen Haktankaçmaz, "15 Temmuz´un üzerinden bir yıl geçti. Bu fotoğraflara bakınca Türk milletinin, devletini nasıl uçurumun kenarından aldığını tekrar gördük. AA muhabirlerine çok teşekkür ediyoruz. O gece yaşadıklarımız kelimelerle ifade edilebilecek şeyler değil. Allah bu millete 15 Temmuz gibi geceler yaşatmasın." diye konuştu.

 

SERGİ AÇIK KALACAK

Saygılı ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sergiyi açtıklarını ifade etti. Sergide, darbe girişimi gecesi Kırıkkale ve Türkiye´nin her bölgesinde çekilen çok etkileyici fotoğrafların yer aldığını anlatan Saygılı, "İnşallah bir 15 Temmuz hadisesi daha yaşamayız. Tüm dünya bilmeli ki bu millet o gece gösterdiği kahramanlığın katbekat fazlasını göstermeye hazırdır. O geceyi her yönüyle bizlere anlatan AA ekibine teşekkür ediyorum." dedi. Hafta sonuna kadar açık kalacak sergiye, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli