Anahtar Kelimeler:

Okulları İnceledi

Okulları İnceledi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kolat, Hoca Ahmet Yesevi  İlk-Orta okulu, Gündoğdu Manas İlköğretim Okulu ile  17 Ağustos Endüstri ve Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Okulları Gezdi
Yapılan incelemelerde İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ve diğer yetkililer bulundu. Ziyarette Vali Kolat, okul müdürlerinden bilgi alarak sınıfları ziyaret etti ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.  Daha sonra 17 Ağustos Endüstri ve Meslek Lisesi ziyaret edildi. Burada okul yöneticilerince karşılanan Vali Ali Kolat’a öğrenciler tarafından çiçek verildi. Burada da sınıflar ve okul pansiyonu ziyaret edilerek bilgi alındı. 

İmkanlar Güzel
Okulu ve pansiyonu beğendiğini ifade eden Vali Ali Kolat “Eğitim son derece önemlidir. Bugün bu okullarımızı birlikte ziyaret ettik. Okulların varsa sorunlarını dinleme imkânı bulduk. Okullarımızın fiziki yapıları gayet iyi konumda. Sınıflar ve öğrenci sayıları hakkında bilgi aldım. Öğrencilerimize güzel imkânlar sunulmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.      
 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli