Anahtar Kelimeler:

Yılın ilk toplantısı

Yılın ilk toplantısı


Kırıkkale Valisi Ali Kolat, vali yardımcıları ve müdürlerle birlikte yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda çeşitli konular ele alındı.


Bürokratlar katıldı
2014 yılı ilk toplantısı Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Vali Ali Kolat başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcıları  Rıfat Ata, Mehmet Yıldız, Mehmet Ali Aytaç, Abdullah Aslaner, Adnan Kayık ve Osman Akbaş katıldı. Ayrıca Birim Müdürlerinden, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdür V. Canan Erdem, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hasan Gerem, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Serap Akın, Özel Kalem Müdürü Mustafa Duman, İl Yazı İşleri Müdürü Şafak Nur Aksoy, İl İdare Kurulu Müdürü Berrin Aybar, İl Mahalle İdareler Müdürü Bedir Aktaş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Altın, Bilgi İşlem Şube Müdürü Burhan Sever, Hukuk İşleri Şube Müdürü Alpaslan Dündar, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdür V. Adnan Karaca katıldı.

Çalışmalar anlatıldı
Vali Ali Kolat yaptığı kısa konuşmada, "Hepinizin yeni yılını tebrik ediyorum. 2014 yılının ilk gününde vali yardımcılarımız ve birim müdürlüklerimizle bir araya gelmek istedik. Bu vesileyle birlikteyiz. 2013 yılındaki çalışmalarımız son derece verimli ve başarılı oldu. Birlikte gayet güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve öneriler de dikkate alınarak hizmetler yerine getirilmeye çalışıldı. Başbakanlık İletişim Merkezi BİMER’e gelen vatandaş talepleri ve başvuruları düzenli şekilde diğer kurumlara yönlendirilmekte ve kısa sürede cevap verilmesi sağlanmaktadır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyacı olan ve bakıma muhtaç ailelere yardımcı olunmuştur. Vatandaşlarımızdan talepler vakıf tarafından değerlendirilmektedir. 2014 yılında da aynı duyarlılıkla vatandaş odaklı hizmetlerin yerine getirilmesi faydalı olacaktır. Bu vesileyle hepinizin 2014 yılınızı kutluyorum" dedi.
 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false