Anahtar Kelimeler:

‘Saadet`e gazel gibi oy yağacak'

‘Saadet`e gazel gibi oy yağacak

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz seçim bürosunu açılışı gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış programına vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

Bugün tarihi bir gün
Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz seçim bürosu açılışını halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Seçim bürosu açılışını Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, İlçe başkanı, Saadet Partisinde görev almış kişiler ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz yaptı. Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun bugünün tarihi bir gün olduğunu ifade ederek, “Bu tablo gösteriyor ki Kırıkkale’de 30 Mart Belediyeyi kazanmış olacağız” ifadesinde bulundu.

Bu seçim Kırıkkale’ye Saadet getirecek
Vurgun, “Kırıkkalemiz bu makus tarihinden kurtulacak. İnsanımızın yüzü gülecek. Türkiye gerçek anlamda belediyeciliği milli görüş iktidarında görmüştür. Belediyecilikte prensipli ve sistematik yapıyı biz oluşturmuştuk. Bu yapı ile Kırıkkale Belediyesini de yöneteceğiz. Bu seçim Kırıkkale’ye Saadet getirecek. Buna inandık ve söz verdik. Biz kazanırsak, insanımız kazanacak, Kırıkkale kazanacak” diye konuştu.

Bu yüce bayrağı beraber dikeceğiz
İl Başkanı Vurgun’un konuşmasının ardından Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz bir konuşma yaptı. Coşkulu kalabalık ‘Başkan Mahir’ sloganları ile tezahürat yaptı. Mahir Yılmaz ise konuşmasından önce herkesi selamladı. Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bugün burada merkez büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugün yine beni yalnız bırakmadınız. Bu yola sizlerle beraber çıktık. Bu sefer bu yüce bayrağı beraber dikeceğiz” şeklinde konuştu.

Kırıkkale bu seçimde de kaybetmesin
Mahir Yılmaz vatandaşlara seslenerek, “Sizlerin hizmetine talip oldum. Kimseyi incitmeden, kalp kırmadan bu yolu bitireceğiz. Kalbimizi de kapımızı açtık. Hizmet anlayışını belediyeye koymak için aday oldum. Kırıkkalemiz, Kırıkkale insanı iyi hizmeti hak ediyor. Kırıkkale Belediyesine kurumsallaşmayı getireceğiz. 2009 seçimlerini nasıl kaybettiğimizi siz de ben de çok iyi biliyoruz. Bu sefer gazel gibi oy yağacak.  Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Sandıklarımızı size emanet ediyorum. Bundan sonra dur durak yok. Kırıkkale bu seçimde de kaybetmesin” dedi.
 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli