Anahtar Kelimeler:

Protesto Edildi!

Protesto Edildi!

Kimse Katılmadı!

Artık Siyasilere De Tepki Var

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş, yerel yazılı ve görsel basın ile internet basını tarafından protesto edildi.

Basın Protesto Etti

Başta sitemiz olmak üzere bazı yerel basında hastanenin durumu ve sıkıntıları anlatan haberler üzerine açıklamada bulunmak amacıyla geçtiğimiz günlerde sabah kahvaltısında basın toplantısı düzenleyen ve basına davette bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş’ın davetine kimse icabet etmedi. Yerel basın Öztaş’ı tam anlamıyla protesto etti. Toplantı iptal olurken, protestonun amacı basında gündeme sürekli gelen sıkıntılara çözüm bulunamamış olması.

Siyasilere Tepki Var

Hal böyleyken, hastanede çok ciddi sıkıntılar yaşanırken, ihalelerde sorunlar çıkarken, hekim açığı oluşmaya başlamışken ve en önemlisi sağlıkta bir numara olan Kırıkkale, şu anda rezil bir hale gelirken, siyasetçilerin kamuoyunun tepkisini yansıtan yerel basının haberlerini neden dikkate almadıkları ve Öztaş’ı makamında tutmaya devam ettikleri merak konusu. Tepkiler artık iktidara ve siyasilere de yöneliyor. Kırıkkale’ye, Kırıkkale’nin yükünü omuzlayabilecek yeni bir atama ve değerlendirme yapılması isteniyor.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false