Anahtar Kelimeler:

Temiz siyaset yapacağız

Temiz siyaset yapacağız

 Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. Ceyhan Doğan BBP Kırıkkale Belediye Başkan adayı oldu.

Değişim zamanı geldi

Büyük Birlik Partisi 30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Belediye Başkan adayını tanıttı. İl başkanlığında yapılan toplantıda  konuşan  İl Başkanı Orhan Övüç yaptığı  partilerine her geçen gün ilginin arttığını  seçimde de iddialı olduklarını söyledi. “İnsanlarımız artık yeni yüzleri görmek istiyor. Hep bakıldığında  hep mevcut  adaylar belediye başkan adaylığına soyunuyor.  Artık  Kırıkkale’de  bazı şeylerin değişim zamanı geldi. Bizim adayımız dört dörtlük bir aday Allah kısmet ederse biz, Büyük Birlik Partisi olarak, Pazartesi’den itibaren sahaya iniyoruz  gezmedik ev  gezmedik sokak bırakmayacağız” şeklinde konuştu İl Başkanı  Övüç “Büyük Birlik Partisini Belediyecilik anlayışın anlatacağız. Kırıkkale bir 5 yıl daha geri gitmesini istemiyoruz. Biz akıllı siyaset dürüst siyaset temiz siyaset yapacağız. Gerçek belediyecilik anlayışın getireceğiz’’ dedi.

 

İl Başkanı övünç konuşmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ceyhan Doğan’ı tanıttı. Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ceyhan Doğan da konuşmasında  BBP  olarak temiz siyaset yapacaklarını  Belediye başkanı olduğu zaman yakasındaki rozeti çıkartacağız söyledi. Başkan adayı Doğan “Kırıkkale belediyesini kapısı herkese açık olacak. Belediye gelenler güler yüzlü bir belediye başkanı bulacaklar karşılarında. Projelerimiz var. Bu projelerimiz hayata geçireceğiz. İlk önce Kırıkkale’de oto park sorunun çözeceğiz. Daracık cadde üzerine bir çok araç park edilmiş insanlarımız buradan nasıl geçecek ilk öncelikli hedefimiz.  Oto park sorunun çözmek olacak engelliler için güzel projelerimiz var. Bunları tek tek hayata geçirmeyi planlıyoruz’’  şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli