Anahtar Kelimeler:

‘Aday gibi çalışacağız'

‘Aday gibi çalışacağız

 Dağdelen’den destek…

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, AK Parti eski İl Başkanı ve Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Nuh Dağdelen tarafından organize edilen programa katılarak, ev hanımları ile bir araya geldi.

‘Aday gibi çalışacağım’

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, AK Parti eski İl Başkanı Nuh Dağdelen tarafından organize edilen programa katıldı. Düzenlenen programda konuşan AK Parti eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale’de AK Parti’nin istikrarının devam etmesi gerektiğine işaret ederek, “Şehrimizin gelişiminin devam etmesi için biz de bir AK Partili olarak bir adaya gibi çalışarak, seçimi kazanacağız. Her birimiz AK Parti’nin birer neferiyiz. Kırıkkale ve ülkenin geleceği için el ele omuz omuza çalışacağız” ifadesinde bulundu.

‘Hayırlı bir işe talip olduk’

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’nin gelişime açık bir şehrimiz. İnşallah yapılan yatırımların devamında biz de güzel çalışmalar yaparak, şehir olma özelliğini kazanacağız. Biz hayırlı bir işe talip olduk. İnşallah sonumuzda hayır olacaktır. Kırıkkale’nin geleceğini hep beraber şekillendireceğiz” dedi. AK Parti’ye desteklerini açıklayan bayanlar ise, her zaman ve her yerde AK Parti’yi destekleyeceklerini açıkladılar.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli