Anahtar Kelimeler: ambulans personel görev yaptı

17 ambulans ve 252 personel görev yaptı

17 ambulans ve 252 personel görev yaptı

17 ambulans ve 252 personel görev yaptı

9 günlük bilanço açıklandı

Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğü´nün 9 günlük Kurban Bayramı tatili bilançosu açıklandı. Müdürlüğün 9 günlük bayram tatili süresince 17 ambulans ve 252 personelle halka hizmet verdiği bildirildi.

ÇALIŞMA YAPTILAR

Kurumdan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 9 günlük Kurban Bayramı tatili için alınan önlemler, tatil süresince yaşanan gelişmeler ve 9 kişilik ekibin ne tür araçlarla görev yaptığı bildirildi. Kurum açıklamasında şu bilgiler verildi: ?Başbakanlığımızın Genelgesi ile 9 gün olarak açıklanan İslam Âleminin önemli günlerinden biri olan Mübarek Kurban Bayramı tatili süresince, Kurban Bayramında meydana gelebilecek olası trafik kazaları ve Belediyemize ait mezbahanelerde ve canlı hayvan pazarlarında, kesim alanında yaşanabilecek kazalara karşı, İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ilimiz genelinde acil sağlık hizmetlerinin aksamadan ve kesintisiz olarak sürdürülebilmesi için gerekli tedbirler alınmış olup, bu süreçte Müdürlüğümüz 9 günlük tatil süresince 17 ambulans ve 252 personelle halkımıza hizmet vermiştir.

 NELER YAPILDI?

Tatil süresi boyunca ilimiz genelinde 112 Komuta Kontrol Merkezimize 130 trafik kazası ihbarı gelmiş olup, 112 Komuta Kontrol Merkezimiz tarafından kaza mahaline 157 ambulans görevlendirmesi yapılmıştır. Meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, 276 kişi yaralanmış ve bunun 192´si ilimiz hastanelerine nakledilmiştir. Ayrıca tatil boyunca 112 Komuta Kontrol Merkezimize sadece bir asılsız ihbar yapılmıştır. Tatil süresince meydana gelen kazalarda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah´tan (c.c) rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli