Anahtar Kelimeler: YILLIK ÇINAR

171 YILLIK ÇINAR

171 YILLIK ÇINAR

171 YILLIK ÇINAR

Emniyet Teşkilatı kutlama yapıyor

Türk Polis Teşkilatının 171. yıldönümü kapsamında Kırıkkale´de düzenlenen etkinlikler hafta sonu yapılan programlarla tamamlandı. Etkinliklerin son gününde Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu.

KUTLAMA YAPILIYOR

Son aylarda şehit sayılarının artması nedeniyle bu yıl kutlama etkinliklerinin kapsamı daraltılan Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri Kırıkkale´de dün yapılan çelenk sunumu ile tamamlandı. Çelenk sunumu öncesinde her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için emniyet güçleri alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. Emniyet Müdürlüğü mensupları ve Polis MYO yönetici ile öğrencilerinin katılımıyla yapılan etkinlikte Emniyet Müdürü Hasan Onar Atatürk anıtına çelenk sunumu yaptı. Çelenk sunumlarının ardından saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu.

BİR DİZİ ETKİNLİK

Etkinlikler kapsamında Cumartesi günü ise PEKAY sergisi gezildi, Emniyet Müdürü Hasan Onar makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti. Polis haftası etkinlileri kapsamında Polis hatıra ormanına ağaç dikimi yapıldı. Ağaç dikimi töreni sonrasında düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Günün son etkinliği ise akşam saatlerinde şöhretler karması maçı oldu. Emniyet Müdürü Hasan Onar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı etkinliklerine katılanlara teşekkür etti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli