Anahtar Kelimeler:

Öğretmen okulları 166 yaşında

Öğretmen okulları 166 yaşında

 Okuldan kutlama

Öğretmen okullarının 166. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kırıkkale anadolu Öğretmen Lisesi tarafından kuruluş yıl dönümü programı gerçekleştirildi

Kutlama programı

Öğretmen okullarının kuruluş yıl dönümü Kırıkkale`de gerçekleştirilen bir programla kutlandı. Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi, öğretmen okullarının 166. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen programa ilgi yüksek oldu. Programı çok sayıda öğrenci ve öğretmen izledi. Programda okulların tarihi ve önemi anlatıldı. Okul Müdürü Mehmet Ali Yeşilyurt, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı ve bu okulların önemini anlattı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan program, Okul Müdürü Mehmet Ali Yeşilyurt`un konuşması ile devam etti.

Tiyatro gösterisi

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, eğitim ve öğretmen okullarının tarihi ile okulların önemini anlatan bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından `Tek dişi kalmış teknoloji` isimli tiyatro oyunu sahnelendi. İlgiyle izlenen tiyatro oyununun ardından şiirler okundu. Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu. Program bu etkinlikle sona ererken, Okul Müdürü Yeşilyurt, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false