Anahtar Kelimeler:

Çalışanların yüzde 50'si Sağlık-Sen'li

Çalışanların yüzde  50

 Yetki açıklaması yapıldı

Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi Başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu 2014 yılı yetki açıklaması yaptı.

800 fark attılar

Kırıkkale Sağlık sen Şube Başkanı Recep Akdoğan açıklamasında, “Geçtiğimiz son üç yılda Türkiye`nin en hızlı büyüyen sendikası olan Sağlık-Senin, Yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar, gece gündüz demeden yönetim kurulu arkadaşlarla çalışarak bu başarıyı elde etmişlerdir. Sağlık Sen e gönül veren tüm sağlık çalışanlarına selam olsun. Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de Sağlık Sen yetkili sendika olmuştur. Türkiye genelinde 230.000 bin, Kırıkkale’de ise 1618 üye ile Genel yetkili Sendika olduk. İnşallah Sağlık Sen e gönül verenlere layık olmaya, üye olan olmayanları da kazanmaya çalışacağız. Sağlık Sene en yakın sendika ile aramızda 800 fark oluşmuştur. Buda bizi gururlandırmaktadır.

Mutluluk verici

Bu gurur ve onurla Sağlık-Sen ailesine gönül veren ve vermeyen herkesi kucaklamaya hazırız. Ayrıca, İlimiz genelinde 3500 sağlık personeli çalışmaktadır. 1618 i Sağlık-Sen üyesidir. Buda yüzde 50’ye yakın sağlık personelinin Sağlık Sen üyesi olduğu anlamına geliyor. Bilindiği üzere 13 Mayısta Ebeler anneler ve Hemşireler Türkiye buluşmasında Sayın Başbakanımızın talimatlarıyla önemli bir kazanım olan Yıpranma payı, lisans tamamlama ve sağlık çalışanlarına kreş hakkı elde etmenin gururunu da yetki öncesi bizlere ve üyelerimize mutluluk vermiştir. Bundan sonrada Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının sendikası olarak tüm sağlık çalışanlarını Sağlık Sen ailesine davet ediyoruz. Çalışmalarımızla tüm sağlık camiamıza layık olmaya çalışacağımızı ve haklarını sonuna kadar savunacağımızı belirterek,  Tüm Sağlık camiamıza bu yetkinin hayırlı olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli