Anahtar Kelimeler: YILIN ÖTESİNDE DAVA

?18 YILIN ÇOK ÖTESİNDE BİR DAVA?

?18 YILIN ÇOK ÖTESİNDE BİR DAVA?

?18 YILIN ÇOK ÖTESİNDE BİR DAVA?

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti´nin kuruluşunun 18. Yıl dönümü münasebetiyle Ankara´da düzenlenen programa katıldı ve hem partinin kuruluş yıl dönümü ve hem de dava ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

PROGRAMA İŞTİRAK ETTİ

AK Parti´nin kuruluşunun 18. Yıl dönümü münasebetiyle Ankara´da bir program düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da katıldığı programa Kırıkkale´den AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı iştirak etti. Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti´nin kuruluşunun 18. Yıl dönümü münasebetiyle Ankara´da düzenlenen programa katıldı ve hem partinin kuruluş yıl dönümü ve hem de dava ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ONUR DUYUYORUZ

Program ve partinin kuruluş yıl dönümü ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Dağdelen, ?Kurulduğu günden itibaren ülkemizin ve milletimizin hizmetinden başka bir şiarı olamayan AK PARTİ, 18´inci yılında, geleceğe güvenle yürüyecek genç nesillerin umudu olmayı sürdürecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ifade buyurduğu gibi, Biz, tek vazifemizi halka ve hakka hizmet olarak görüyoruz. Bu dava AK Parti´nin 18 yılının çok ötesinde bir davadır.  Ve biz, böylesi kıymetli bir davanın neferi olmaktan onur duyuyoruz? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli