Anahtar Kelimeler:

Destek ziyaretleri sürüyor

Destek ziyaretleri sürüyor

 “Bu sevda millete hizmet sevdasıdır”        

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Ardiyeciler sitesini ziyaret eden heyet Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler. 

Devletimizin başına getireceğiz

Düzenlenen ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Mürsel Akçay vatandaşlara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletiyor. Vatandaşların büyük bir teveccühü olduğunu söyleyen Akçay, “Kırıkkale’miz her zaman Başbakanımıza sahip çıkmıştır. İnşallah Başbakanımızı bu seçimde devletin en üst makamına taşıyacaklar. İl Başkanlığı olarak elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Kırıkkaleli olmayı özel kılmak için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor” ifadesinde bulundu.

Ses getirecek çalışmalar olacak

Ardiyeciler sitesi ziyaretinde vatandaşlar ile sohbet eden Akçay, “Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan, bu güne kadar göstermiş olduğu gayret ile tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurmuştur. İnşallah Cumhurbaşkanı olması halinde tüm dünya da ses getirecek çalışmaların altına imza atacaktır.  Bizim güvenimiz tamdır. Her zaman onun yanındayız ve arkasındayız. Vatandaşlarımız da bunu biliyor ve görüyor” diye konuştu.

Bu sevda hizmet sevdasıdır

Türkiye genelinde Ak Parti ile değişim ve gelişimin devam edeceğini vurgulayan İl Başkanı Akçay, “12 yıl boyunca Türkiye’nin nerelerden nereye geldiğini açıkça gördük. Bu sevda hizmet sevdasıdır. Bu sevda millete olan bir sevdadır. Hizmet uğruna yapılamayacak her şey yapıldı. Bundan sonrada inşallah yapılacak ve 2023 hedefine hep birlikte ulaşacağız. Bu hizmet sevdasının hep arkasında oldu. 10 ağustosta da olacaktır” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false