Anahtar Kelimeler:

AKÇAY Ziyaretlerde Bulundu

AKÇAY Ziyaretlerde Bulundu

 AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala ziyaretlerine hız verdi. Akçay, İş-Kur İl Müdürlüğü, Terminal Müdürlüğü, Vatan İçin Can Verenler Derneği, Hacıbey Toki yönetimi ve Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Oyunlar Bir Kez Daha Bozulacak

Yapılan ziyaretlerde konuşan İl Başkanım Mürsel Akçay, Kırıkkale’de seçimlerde yüksek bir oy ile çıkacaklarını belirterek, “Şehrimiz, değer bilen, kıymet bilen insanlarımız ile doludur. İnşallah yapılan hizmeti gören, en başta insanlarımızın gönlünü kazanan partimizin Cumhurbaşkanı adayına Kırıkkale bir kez daha çıkacaktır. Cumhur’un başkanını seçeceği bu seçimler çok kritik seçimlerdir. Çünkü ülke üzerinde oynanan oyunlar bir kez daha bu seçimler ile bozulacaktır” ifadesinde bulundu.

Kırıkkale Vefalı İnsanlar İle Doludur

Akçay, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yapılacak seçimlerden en yüksek oy ile çıkacağız. Özellikle Kırıkkale’de Türkiye’nin diğer illerine nazaran daha yüksek bir oy oranı bekliyoruz. Çünkü Kırıkkale her zaman hizmeti gören, vefalı insanlar ile doludur. Hizmetlerin devamı, ülkenin istikrarı ve çocuklarımızın geleceği için tüm gücümüzle Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmalıyız ve olacağız” diye konuştu.

Aday Milletin Adamı

Tüm Türkiye’de rekor oylar çıkacağını ifaden eden İl Başkanı Akçay, “Kırıkkale’de Türkiye oy oranının üzerinde bir oy çıkmasını istiyoruz. Kırıkkale oy bakımından güçlü olursa, o kadar sözümüz geçer bizde o kadar güçlü oluruz. Biliyoruz ki Kırıkkale halkı, bize tam destek veriyor. Gezdiğimiz, konuştuğumuz, sohbet ettiğimiz vatandaşlarımız her şeyi çok açık ve net bir şekilde görüyor. Bir tarafta hemen hemen tüm partilerin bir adayı var bir tarafta milletin adamı. Seçimler ülkemiz ve insanlarımız için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli