Anahtar Kelimeler:

Köksal Bahşılı'yı inceledi

Köksal Bahşılı

 Sel bölgesine gitti

AK Parti  Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’da afet bölgesine gelerek incelemede bulundu 

Tesbitler yapılıyor

Kırıkkale’de selden zarar gören bölgelerde çalışmalar sürüyor. DSİ iş makineleri çalışmalara başladı. Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Bahşılı’da afet bölgesi olan ilçe dere yatağını, köprüleri, Ata Dönmez Mahallesindeki zarar gören işyerlerini ve evleri gezerek incelemelerde bulundu.

Genel müdürü aradı

Vatandaşlara geçmiş olsun diyen Köksal, bir işyeri sahibi bayanın ağlaması üzerine “Ekipler tespitlere başladı zararlarınız karşılanacak. Allah’tan can kaybı olmamış buna şükür” dedi. Daha sonra DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı’yı olay yerinden telefonla arayan Köksal, DSİ ye ait kanalların tahrip olduğunu alt yapı sisteminin değişmesi gerektiğini geniş bir projelendirme yapılması için çalışma başlatılmasını istedi.

Desteğe teşekkür

Bahşılı Belediye binasında değerlendirmeler yapılarak yapılacaklar konuşuldu. Belediye Başkanı Uyar, son 65-70 yılın en büyük sel felaketinin yaşandığını olayın gündüz gözü ile görüldüğü zaman felaketin boyutlarının ortaya çıktığını söyleyerek acil olarak alt yapı ve en önemlisi Karadere sel yatağının bir an önce tekrar yapılmasının ve köprülerin kifayetsiz geldiğinin görülmesi gerektiğini iletti. Kırıkkale Valiliğine, Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a DSİ yetkilileri ve çalışanlarına, Kırıkkale Belediyesine, Hacılar Belediyesine özel şirketlerin gönderdiği iş makineleri için ayrıca teşekkür etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli