Anahtar Kelimeler:

Yaz spor okulları sona erdi

Yaz spor okulları sona erdi

 Kapanış töreni yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları sona erdi. 

Törenle sona erdi

Vali Ali Kolat, Başpınar Spor Salonunda düzenlenen kapanış töreninde, dinamik toplumların spor yapan, sporla uğraşan kişilerden oluştuğunu söyledi. Sporla uğraşmayan, yerinde oturan toplumların dinamizmini kaybettiğini ifade eden Kolat, şunları kaydetti: "Gençlerimize sahip çıkmak, onları arkadaş ortamına getirmek, dinamik bir topluma kazandırmak anlamında bu yaz spor okullarını çok önemli görüyorum. Spor sağlıklı toplumun gereğidir. Hareket nerede varsa bereket orada vardır. Nerede hareket varsa orada sağlık vardır.

Amacı anlatıldı

Bizim amacımız bu gençliği daha iyi yetiştirerek ülkemizin geleceğine yön verecek ortamlara hazırlamaktır. Boş zamanlarını televizyon ve bilgisayar başlarında sürekli oyun oynayarak, yalnızlaşmış bir gençlik yerine daha dinamik bir gençlik yetişmesini istiyoruz. Gençlerimize milli ve manevi duygular kazandırmak, kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak için iyi bir ortamda yetişmesine vesile olan antrenörlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Geniş katılım oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü de toplumda paylaşabilmeyi, sevmeyi ve hoşgörü içerisinde yaşayabilmeyi öğrenebilmenin ve bunu sağlıklı bir bünyeyle yapabilmenin sporla mümkün olacağını dile getirdi. Konuşmaların ardından, halk oyunları, badminton, jimnastik, güreş ve tekvando gösterisi yapıldı. Törende, Kolat ve protokol üyeleri tarafından 2 bin 500 öğrenciye katılım belgeleri verildi. Programa, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Güngüneş ve veliler katıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false