Anahtar Kelimeler:

Gökçek herkesi kandırdı mı?

Gökçek herkesi kandırdı mı?

 Ne oldu Yeşil Vadi 

Kırıkkale halkı, yerel seçimler öncesinde vaatlerde bulunarak Yeşil Vadi Projesi`nin yapımını üstlenen Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalara başlamasını bekliyordu ancak hiçbir gelişme olmadı.

Neden olmadı?

İlk projede 30 kilometrelik Kızılırmak hattını kapsayan ve sonrasında çeşitli nedenlerle etap etap yapılması hedeflenen Yeşil Vadi projesi konusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`in seçimler öncesinde verdiği sözü tutması bekleniyordu.  Ancak seçimin üzerinden uzunca bir zaman geçmesine rağmen bir gelişme gözlenmedi. Projesi ile ilgili gelişmeler Kırıkkale kamuoyunda merakla beklenirken, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı rapor öne sürülerek, projeden vazgeçilebileceği iddia ediliyor.

Açıklama bekleniyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı`nın konuyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir araya gelmesinin beklendiği öne sürüldü. Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi için Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi`nde karar alınmış, Başkan Gökçek de seçimlerin akabinde temelinin atılacağını ifade etmişti. Hatta çalışmanın geçtiğimiz yaz bitirilmesi planlanmıştı. Ancak bir gelişme olmadı. Kamuoyu bu konuda tepkili ve bir açıklama bekliyor. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false