Anahtar Kelimeler:

Gençler için çalışıyoruz”

 Gençler için çalışıyoruz”

 Spor etkinlikleri yapıldı  

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, amatör spor kulüplerine malzeme desteği verildi.

Tesislerimiz her zaman açık

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce Cumhuriyet Meydanı`nda organize edilen törende konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, spor denildiğinde canlılığın, hareketliliğin ve dinamik bir toplumun akla geldiğini söyledi. Kırıkkale`de herkesin spor yapabileceği alan bulunduğunu belirten Kolat, "Spor açısından Kırıkkale son derece iyi. Son derece güzel tesislerimiz var. Orada görevli personellerimiz var. Kim, hangi sporu yapmak istiyorsa gelsin, biz ona o yolu açarız. Yeter ki bir hareket, canlılık olsun. Bizler elimizden geldiğince valilik, belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz" diye konuştu.

Gençleri davet ediyoruz

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü de Amatör Spor Haftası faaliyetleri ile farkındalık oluşturarak halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesini amaçlandıklarını bildirdi. Atletizm, atıcılık, badminton, bilek güreşi, bocce, boks, futbol, güreş, halk oyunları, judo, masa tenisi, sokak basketbolu gibi branşlarda müsabakaların düzenleneceğini kaydeden Ünlü, "Yetenek taraması yapılarak gençler spora yönlendirilecek. Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusu oluşturmaya çalışacağız" dedi.

Protokol üyeleri katıldı

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından malzemeler, spor kulüplerinin yöneticilerine teslim edildi. Programa İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, davetliler ve sporcular katıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli